Montaj rapid aer conditionat

MONTAJ-RAPID-AER-CONDITIONAT

Montaj standard aer conditionat

  • teava cupru (gaz/lichid) izolata cu armaflex in limita a 3 metri liniari;
  • cablu electric de legatura intre unitatea interioara si cea exterioara;
  • furtun condens ignifug;
  • banda matisat si banda izolier pentru izolarea traseului frigorific;
  • o pereche de console vopsite electrostatic sau zincate;
  • o perforare in zid (nu se perforeaza grinzi si bare de fier beton).

Unitatea externa se pozitioneaza cat mai accesibil montarii si eventualelor interventii si cat mai aproape posibil de unitatea interna.

Panelul de mascare al traseului frigorific sau al cablului electric, sau spuma si silicon pentru perforare, acestea sunt disponibile numai la cerere si contra-cost.

Montajul standard se refera doar la aparatele tip split de perete si nu presupune reparatii ulterioare, finisaje sau alte materiale aditionale.

Nu sunt incluse in montajul standard: manopera, materialele aferente instalarii produsului si materialele aferente zidariei (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrari de modificare si reparare a instalatiei electrice a imobilului, operatii de modificare a pozitiei unor obiecte ce restrictioneaza montajul (ex.mobila), repozitionarea ulterioara a produsului dupa montaj, lucrari de curatenie ca urmare a producerii de praf, lucrari de mascare a traseului (cu rigips, canale speciale, etc.), etc.

Clientul trebuie sa asigure conditii de lucru corespunzatoare echipei de montaj.

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, de gaz , apa si canal, etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

Montarea aparatelor se face numai cu vidarea traseului frigorific folosind pompa de vacuum si ceasurile (manometrele) pentru masurarea si verificarea presiunii si a temperaturii agentului frigorific de racire.
Accesorile pentru montarea unitatii exterioare la inaltimi ce depasesc 4 m nu sunt incluse in montajul standard, noi asigurand la cerere si contra-cost schela/scari pentru inaltimi de pana la 12m.

Desigur ca simpla achizitie a unui aparat de aer conditionat este numai prima etapa si cea mai simpla. A doua etapa este cea a montajului, si de multe ori poate fi un calvar. Magazinul de la care achizitionati aparatul de aer conditionat nu ofera montaj sau, daca ofera, trebuie sa asteptati mai multe zile, o saptamana sau doua pana cand este disponibila una dintre echipe.

Montaj-standard-aer-conditionat
Treceri suplimentare de cea inclusa in montaj, prin beton150 LEI/buc
Treceri suplimentare de cea inclusa in montaj, prin caramida80 LEI/buc
Prelungirea furtunului de condens15 LEI/m
Prelungirea cablului de alimentare15 LEI/ml
In cazul suprafetelor izolate cu polistiren (15 cm) se folosesc surub+diblu 8x250mm65 LEI/set
Deplasarea in afara Bucurestiului / Ilfov se face contra-cost: tur-retur3.50 LEI/km
Instalarea cu ajutorul scarilor / SCHELA la o inaltime de peste 3.5 m pentru aparatele de 9000 - 24000 btu500/850 LEI
Traseu frigorific suplimentar 9000 - 12000 btu110 LEI/ml
Traseu frigorific suplimentar 18000 - 24000 btu150 LEI/ml
* TOATE CELE DE MAI SUS SUNT VALABILE PENTRU APARAT ACHIZITIONAT DE LA SC ALEX-IR DECOR SRL

Montaj rapid aparate de aer conditionate

Societatea noastra ofera montaj rapid de aparate de aer conditionat, in Bucuresti si in imprejurimi. In functie de numarul de aparate si de tipul lor, montajul se realizeaza intre 24 si 48 de ore de la confirmarea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor.

Montaj aparate de aer conditionate achizitionate de la noi

Pentru toate aparatele de aer conditionat achizitionate de la noi, montajul este asigurat la cerere de catre una din echipele noastre in maxim 48 de ore de la solicitare. Nu exista cheltuieli de transport si taxe suplimentare.
Comenzile pentru montaj de aparate de aer conditionat se pot plasa la numarul de telefon 0729.49.49.49.

Montaj aparate de aer conditionate neachizitionate de la noi

In aceste situatii, echipele noastre de montaj pot interveni in 48 de ore de la confirmarea comenzii si stabilirea tuturor detaliilor. Tariful de referinta pentru o asemenea solicitare este 500 RON ( fara accesorii montaj , dibluri polistiren , console ) dar poate varia in functie de distanta, conditiile de amplasare, modelul si tipul aparatului.

Pentru asemenea solicitari contactati-ne la numarul de telefon 0729.49.49.49.

Nume si Prenume :

Email :

Telefon :

Mesaj :