Aer conditionat erori

Atunci cand achizitionezi un aparat de aer conditionat, primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca felul in care este manevrat si ingrijit dispozitivul dicteaza perioada de functionare a acestuia, precum si performantele sale.

In special in timpul proceselor de montaj sau demontaj, aparatele de aer conditionat pot suferi din cauza unor erori de manevrare. Daca vrei sa eviti aceste erori, nu ezita sa iei legatura cu specialisti care sa asigure o instalare corecta a aparatului tau de aer conditionat. In acest sens, AlexIR decor iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti pregatita oricand sa iti sara in ajutor, oferindu-ti o gama larga de servicii.

Nu uitati nici de problemele ce pot aparea din cauza pierderilor de freon din instalatii, care, manevrat necorespunzator, poate duce la defectiuni grave ale aparatului de aer conditionat.

Daca aparatul tau de aer conditionat nu mai da randament, contacteaza echipa AlexIR, profesionistii ce pot rezolva orice problema a instalatiei tale de racire!

aer-conditionat-erori2

Nume si Prenume :

Email :

Telefon :

Mesaj :